Werk jij in de zorg of het onderwijs, bijvoorbeeld als psycholoog, pedagoog, gedragskundige of therapeut? Wil je een online cursus volgen gericht op jouw vakgebied in zorg of onderwijs? PAO Psychologie heeft een groot aanbod e-learning cursussen. Deze e-learnings zijn afgestemd op de zorg- en onderwijssector, 100% online en te volgen wanneer en waar jij maar wilt! Na betaling krijg je direct 3 maanden toegang tot de online training of 1 maand tot het webinar. Tussendoor kun je pauzeren en de resultaten worden automatisch opgeslagen. Ideaal, zo’n online cursus!

Waarom 100% online leren?

Het volgen van een webinar of online vaardigheidstraining heeft een aantal belangrijke voordelen:

  • flexibel: je volgt de training waar én wanneer het jou uitkomt;
  • direct starten: na je betaling via iDeal kun je direct aan de slag;
  • geaccrediteerd bij verschillende beroepsverenigingen zoals NVO, NIP KJ, NIP A&G, NIP A&O, SKJ, POH-GGZ, VGCt en Registerplein;
  • een fijne manier om kennis te maken met een onderwerp (via webinar) of om de basis van diverse professionele vaardigheden te ontwikkelen (training);
  • ontwikkeld vanuit inhoudelijke én onderwijskundige expertise.
  • een handige manier om als team kennis en vaardigheden te ontwikkelen zonder van de werkvloer te hoeven.

Wil je meer weten over de voordelen en toegevoegde waarde van 100% online webinars of vaardigheidstrainingen? Lees dan het interview over online leren in zorg en onderwijs met onderwijskundige Anouk.

Divers aanbod

Onze online cursussen en webinars voor de zorg en het onderwijs gaan over verschillende onderwerpen. Bekijk hier alle e-learning cursussen voor de zorg en het onderwijs:

Webinars

De onderwerpen die in de webinars aan bod komen, zijn een mix van evergreens en thema’s die inspelen op actuele ontwikkelingen in de praktijk van het onderwijs, ggz, jeugdzorg en de gehandicaptenzorg. Denk aan executieve functies, het herkennen van trauma bij lvb, maar ook aan de laatste ontwikkelingen rondom de nieuwe richtlijn en het protocol dyslexie.

Liever live een cursus volgen, met collega’s uit het veld?

Heb je behoefte aan verdieping, een langere cursus of opleiding en aan inspiratie en uitwisseling met collega’s uit de zorg- of onderwijssector? Maar zie je op tegen lange reistijd, woon je niet in Nederland, of is het voor jou (momenteel) niet haalbaar om klassikaal aanwezig te zijn? Dan zijn onze online klassikale cursussen voor zorg en onderwijs iets voor jou. Je volgt de klassikale dagen dan online, via ons Online College, in plaats van op een live locatie. Bekijk hier welke cursussen we op dit moment online klassikaal aanbieden. 

Heb je interesse in één van de webinars of online trainingen? Schrijf je dan eenvoudig in via onze website. Heb je een vraag? Neem contact met ons op via info@pao.nl of bel direct naar 085 – 487 93 10.

logo