Bij PAO Psychologie werken we graag samen met organisaties en professionals, om samen tot een passend opleidingsaanbod te komen. Dit doen we dan ook vaak via incompany cursussen. We onderscheiden hierin twee verschillende vormen:

1. Incompany cursussen:

Je wilt binnen de organisatie waar je werkt, samen met je collega’s een cursus volgen. Lees daarover hieronder meer!

2. Open incompany cursussen:

Je woont niet zo centraal in het land en hebt behoefte aan nascholing in jouw regio. Je hebt een sterk professioneel netwerk, maar wilt niet via jouw werkgever een cursus organiseren. Lees dan op de ‘open incompany’ cursuspagina verder voor meer informatie.

Incompany cursussen

Het is op dit moment lastiger dan ooit om goede professionals te binden aan je organisatie, hen zo te boeien dat ze langere tijd bij je blijven werken. Herkenbaar? Onze ervaring leert dat goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden hier een belangrijke rol in spelen. Ontwikkeling en opleiding leidt tot kundige en tevreden professionals. Zij zijn heel blij als de werkgever – organisatorisch soms complexe – nascholing voor hen faciliteert.

Maar hoe regel je dit in, binnen jouw organisatie? PAO Psychologie helpt je daarbij! Dit kan in de vorm van advies, organisatorische ondersteuning of door de cursussen, online trainingen, supervisie of coaching te organiseren. Met een rijk aanbod aan verschillende leervormen, een groot aantal ervaren docenten, en ervaring met veel beroepsverenigingen, kunnen wij je op de voor jou passende manier op weg helpen.

De voordelen op een rij:

 • De prijs per deelnemer ligt aanzienlijk lager dan een cursus uit ons open aanbod.
 • Minder reistijd en dus meer efficiënte werktijd omdat jij de locatie kiest.
 • Maatwerk op jouw ontwikkelvraag: een cursus uit ons open aanbod wordt aangepast of we ontwikkelen in co-creatie een nieuwe cursus, of een combinatie van cursussen.
 • Medewerkers kunnen het geleerde direct in de praktijk brengen en er met elkaar over sparren. Dat verhoogt het leerrendement en het teamgevoel aanzienlijk.
 • Een gerenommeerde docent met veel praktijkervaring.
 • Wij zorgen voor de gewenste accreditaties.
 • Eén vast contactpersoon uit het PAO-team.
 • We maken gebruik van de nieuwste lesmethoden, klassikaal en online en koppelen theorie altijd aan de werkpraktijk.

Jouw incompanycursus in 7 stappen

 1. Neem een kijkje in ons open aanbod. Welle cursus sluit aan bij de scholingsvraag van jouw werknemers
 2. Heb je de cursus gevonden die je zoekt of heb je behoefte aan een maatwerk traject? Neem contact met ons op
 3. Een van onze adviseurs neemt met jou contact op en brengt samen met jou de ontwikkelvraag in kaart.
 4. Je krijgt een offerte.
 5. Op basis van de offerte geven we de cursus verder vorm. We komen bij je langs, eventueel met de docent, om inhoudelijke en praktische zaken af te stemmen.
 6. In samenspraak met jou plannen we de cursusdata.
 7. Jij kiest de cursuslocatie.
logo