Cognitieve gedragstherapie (CGT): Basiscursus

Ben jij op zoek naar een basiscursus cognitieve gedragstherapie (CGT)? Bekijk dan het uitgebreide aanbod CGT basiscursussen van PAO Psychologie. Cognitieve gedragstherapie is de meest wetenschappelijk onderbouwde psychotherapierichting. De methode wordt toegepast bij de behandeling van uiteenlopende problematieken. In een CGT basiscursus maak je kennis met de denk- en werkwijze die wordt gehanteerd binnen CGT en leer je de basistechnieken die je nodig hebt om CGt-behandelingen te gaan geven. De cognitief gedragstherapeut met VGCt-registratie is een door veel werkgevers in de gezondheidszorg gewaardeerde professional.

Ik heb al een basiscursus gedaan! Ik zoek een vervolgcursus CGt, nascholing CGt of een supervisorencursus CGt.

Welke basiscursus kies ik?

Bij PAO psychologie vind je een uitgebreid aanbod basiscursussen cognitieve gedragstherapie (CGT). Deze zijn bedoeld voor academici en verpleegkundig specialisten. De 100-uurs basiscursus is een eerste stap in de opleidingsroute tot cognitief gedragstherapeut (CGT-er). Ook volg je bij ons een basiscursus voor cognitief gedragstherapeutisch werkers CGW.

Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod:

Het verschil tussen de cursussen wordt voornamelijk bepaald door onze docenten, met ieder zijn eigen expertise. Op de cursuspagina’s lees je meer informatie vinden over deze docenten zodat je zelf kunt bepalen wie het beste bij jouw vakgebied en interesses past.

Geaccrediteerde CGT basiscursus bij PAO Psychologie

Wanneer je op zoek bent naar een geaccrediteerde basiscursus cognitieve gedragstherapie (CGT), dan ben je bij PAO Psychologie aan het juiste adres. Voor onze diverse cursussen, trainingen en opleidingen ontvangen wij accreditaties van bijvoorbeeld NIP, NVO, SKJ, VGCt, Registerplein, VSR en POH GGZ. Wij maken gebruik van blended learning, waarmee wij een uitgebalanceerde mix van klassikaal, online en informeel leren onderwijs aanbieden. Je kunt je eenvoudig aanmelden via onze website. Heb je een vraag over onze cursussen of wil je een cognitieve gedragstherapie (CGT) basiscursus incompany organiseren? Neem contact met ons op via info@pao.nl of bel direct naar 085 – 487 93 10.

logo