pao-renske

Renske Roumen

Programmamanager

Renske is programmamanager en werkt sinds 2016 bij PAO Psychologie. Ze stelt zich graag aan je voor.

Mijn ambitie is om het beste uit anderen te halen en de kwaliteit in zorg- en onderwijs te versterken. Hierbij probeer ik altijd te denken in kansen en mogelijkheden. Werken vanuit zingeving staat voor mij centraal.

“Als programmamanager ben ik verantwoordelijk voor een deel van de PAO cursussen. Mijn portefeuille bestaat uit cursussen gericht op kind en jeugd. Hierbij acteer ik op verschillende gebieden. Zo denk ik graag mee met jou als deelnemer of organisatie, waarbij ik het belang van de klant altijd voorop stel. Dit doe ik op een professionele maar persoonlijke manier. Op deze wijze hoop ik bij te dragen aan jouw ontwikkeling als deelnemer of organisatie.

Wat mij een voldaan gevoel geeft? Wanneer de verwachting van de klant niet alleen wordt behaald, maar zelfs wordt overtroffen door de organisatie van PAO en expertise van onze enthousiaste en zeer bekwame docenten.

Heb jij voor mij een tip of vraag op het gebied van cursussen gericht op kind en jeugd , aarzel niet om contact met me op te nemen. Ik help je graag.”

logo