Cursus Kind en Jeugd: Leerproblemen

Ben jij op zoek naar een cursus gericht op leerproblemen en leerstoornissen bij kind en jeugd? PAO Psychologie biedt diverse cursussen aan. In een cursus leerproblemen en leerstoornissen bieden wij inzicht in de diagnostiek of behandeling van leerproblematiek, bijvoorbeeld in onze cursus dyslexie voor een dyslexiebehandelaar. Ook wanneer je in een cursus juist meer wilt leren dan de behandeling van dyslexie, kun je terecht PAO Psychologie.

Uitgebreid aanbod

Bij PAO psychologie vind je een uitgebreid aanbod aan cursussen en trainingen gericht op leerproblemen en leerstoornissen bij kind en jeugd, zodat je altijd een cursus vindt die bij jouw vakgebied en interesses past. Wil je een kind met leerproblemen helpen? Onze cursussen zijn interessant voor zowel zorg- als onderwijsprofessionals. Het aantal contacturen per cursus verschilt. Bij onze cursussen doe je zelfstudie, literatuurstudie en meestal ook e-learning. Bekijk hieronder het overzicht van onze cursussen leerproblemen en leerstoornissen bij kind en jeugd:

Geaccrediteerde cursus diagnostiek bij PAO Psychologie

Wanneer je op zoek bent naar een geaccrediteerde cursus diagnostiek, dan ben je bij PAO Psychologie aan het juiste adres. Voor onze diverse cursussen, trainingen en opleidingen ontvangen wij accreditaties van bijvoorbeeld NIP, NVO, SKJ, VGCt, Registerplein, LVSC en POH GGZ. Wij maken gebruik van blended learning, waarmee wij een uitgebalanceerde mix van klassikaal, online en informeel leren onderwijs aanbieden. Je kunt je eenvoudig aanmelden via onze website. Heb je een vraag over onze cursussen of wil je een cursus diagnostiek incompany organiseren? Neem contact met ons op via info@pao.nl of bel direct naar 085 – 487 93 10.

logo