Cursus Kind en Jeugd: Diagnostiek

Ben jij op zoek naar een cursus diagnostiek? Diagnostiek is een kerntaak voor in de praktijk werkzame psychologen en pedagogen. PAO Psychologie biedt diverse diagnostiek cursussen gericht op kind en jeugd aan. Diagnostiek gebeurt systematisch volgens vastgestelde stappen. Een correcte diagnostiek is het uitgangspunt van de behandeling en is daardoor erg belangrijk voor zorg- en onderwijsprofessionals. Met een cursus diagnostiek van PAO Psychologie ontwikkel je een professionele houding ten aanzien van diagnostiek en leer je diagnostische instrumenten in te zetten.

Uitgebreid aanbod

Bij PAO psychologie vind je een uitgebreid aanbod aan diagnostiek cursussen, zodat je altijd een cursus vindt die bij jouw vakgebied en interesses past. Het aantal contacturen per cursus verschilt. Bij onze cursussen doe je zelfstudie, literatuurstudie en meestal ook e-learning. Bekijk hieronder het overzicht van onze cursussen diagnostiek, gericht op kind en jeugd:

Geaccrediteerde cursus diagnostiek bij PAO Psychologie

Wanneer je op zoek bent naar een geaccrediteerde cursus diagnostiek, dan ben je bij PAO Psychologie aan het juiste adres. Voor onze diverse cursussen, trainingen en opleidingen ontvangen wij accreditaties van bijvoorbeeld NIP, NVO, SKJ, VGCt, Registerplein, LVSC en POH GGZ. Wij maken gebruik van blended learning, waarmee wij een uitgebalanceerde mix van klassikaal, online en informeel leren onderwijs aanbieden. Je kunt je eenvoudig aanmelden via onze website. Heb je een vraag over onze cursussen of wil je een cursus diagnostiek incompany organiseren? Neem contact met ons op via info@pao.nl of bel direct naar 085 – 487 93 10.

logo