Cursus Kind en Jeugd: Dyslexie

Wil jij een cursus over dyslexie volgen? Bij PAO Psychologie bieden we veel verschillende cursussen aan gericht op dyslexie. Zowel voor het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs. We hebben cursussen over het signaleren en diagnosticeren van dyslexie, over het behandelen van dyslexie en over het adviseren rondom dyslexie gerelateerde problemen.
Kinderen met dyslexie hebben moeite met het lezen en/of spellen. Over het algemeen lezen zij langzamer dan leeftijdsgenoten en maken ze veel lees- en spelfouten. Vroegtijdige (h)erkenning en behandeling van dyslexie is belangrijk en kan veel verschil maken in de ontwikkeling van een kind. Wil je leren om dyslexie te behandelen, kun je bij PAO terecht voor een basiscursus die voldoet aan de deskundigheidseisen van het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie.

Uitgebreid aanbod

Bij PAO Psychologie vind je een uitgebreid aanbod aan dyslexiecursussen, zodat je altijd een cursus vindt die bij jouw vakgebied,  interesses en kennis- en ervaringsniveau past. Zo bieden wij cursussen gericht op de diagnostiek, maar ook cursussen die meer ingaan op preventie en begeleiding van lees- en spellingsproblemen en behandeling van dyslexie. De benadering per cursus verschilt.

Welke cursus past bij jou?

Wil jij meer leren over het diagnosticeren van dyslexie? Kies dan een van de volgende cursussen of webinars:

Liever meer leren over het behandelen van dyslexie? Dan passen deze cursussen beter bij je:

Heb jij een adviserende rol in de onderwijssetting en wil je vanuit jouw rol meer weten over dyslexie? Dan raden we je een van deze cursussen aan:

Geaccrediteerde cursus dyslexie bij PAO Psychologie

Ben je op zoek naar een geaccrediteerde cursus dyslexie? Dan ben je bij PAO Psychologie aan het juiste adres. Voor onze diverse cursussen, trainingen en opleidingen ontvangen wij accreditaties van verschillende instanties, zoals NIP, NVO, SKJ, Registerplein en ADAP. De docenten die onze dyslexie cursussen verzorgen, zijn experts met veel ervaring uit de praktijk. Ons cursusaanbod is blended: een uitgebalanceerde mix van klassikaal, online en informeel leren onderwijs.

Je kunt je eenvoudig voor onze cursussen aanmelden via onze website. Heb je een vraag over een cursus of wil je een cursus dyslexie incompany organiseren? Neem contact met ons op via info@pao.nl of bel direct naar 085 – 487 93 10.

logo