Adrianne van Doorn

Adrianne van Doorn

PAO docent en (leer)supervisor

Adrianne van Doorn is verbonden aan PAO Psychologie als trainer, leerbegeleider, methodisch ontwikkelaar en trainingsacteur. De ontwikkeling van mensen én organisaties loopt als een rode draad door haar carrière, duurzame verandering heeft haar focus. Met een innovatieve en leergerichte blik vindt ze het een uitdaging deelnemers en organisaties te laten zien, voelen en ervaren wat er nodig is om deze verandering in gang te zetten. Adrianne heeft een positieve, transparante, directieve en empathische werkstijl waarbij ze zich richt op het creëren van een lerende omgeving. Hierbij worden deelnemers uitgenodigd om zelf op onderzoek uit te gaan en zich te verhouden tot de materie.

Adrianne: “Ik geloof in de wens tot kwaliteit en professionaliteit van mensen en organisaties. Bevlogenheid, sprankeling en samenwerking zien ontstaan en hierdoor de effectiviteit zien groeien, is wat mijn werk mooi, ondernemend en intrigerend maakt. Als de mens, professional én organisatie groeit, ontstaat er een werkomgeving met gezonde, blije en vitale mensen die blijvend in ontwikkeling zijn. Vanuit deze drive leer ik professionals hoe ze dit volwassenleren handen en voeten kunnen geven. Als methodisch ontwikkelaar van Ontwikkelingskunde© sta ik aan de basis van de beroepen van de toekomst en hoe het leren van medewerkers blijvend een beweging creëert van inspiratie en motivatie.”

Supervisie:

Registratie:
LVSC supervisor, Gildelid Ontwikkelingskunde, SKJ jeugd- en gezinsprofessional

Regio:
Utrecht

Online:
Ja

Aanvullende informatie:
Adrianne heeft in overleg ruimte voor nieuwe supervisanten.

Voor welke professionals:
Adrianne geeft supervisie aan een brede groep professionals. Heb je behoefte aan supervisie voor een (her-)registratie? Dit kan bij Adrianne voor het SKJ. Adrianne ondersteunt professionals (via coaching of supervisie) vanuit diverse sectoren: GGZ, jeugdzorg, pedagogen, verpleegkundigen, management en directie.

logo