Wiepke de Heij

Wiepke de Heij

PAO docent en supervisor

Wiepke de Heij is een ervaren opleider, trainer en (leer)supervisor en auteur van Persoonsgericht en waarderend trainen. Met haar warme en persoonlijke benadering traint zij al vele jaren in verschillende sectoren zoals (jeugd)zorg, onderwijs, overheid en de financiële en zakelijke dienstverlening. Ze ontwikkelde de vernieuwende trainersopleiding ‘Persoonsgericht en waarderend trainen’ die zij met visie en passie vormgeeft.

“Bij mijn opleiding Pedagogiek kwam ik voor het eerst in aanraking met persoonsgericht trainen. Wat een geweldige manier om te leren! In 2002 kwam ik op mijn “eigen” hogeschool te werken als docent, trainer en onderwijsontwikkelaar. Hier begonnen mijn vlieguren en heb ik ontzettend veel geleerd! Na 10 jaar heb ik mijn vleugels uitgeslagen als zelfstandige trainer en ondernemer. Ik gaf trainingen aan uiteenlopende doelgroepen, variërend van docenten en (jeugd)professionals tot vrijwilligers en ouders. Later ging ik ook meer in de zakelijke dienstverlening trainen, voor banken, techbedrijven en overheid. Werken met superdiverse doelgroepen in verschillende settings vond en vind ik enorm inspirerend!

In 2010 werd ik moeder en dat gaf een nieuwe betekenis aan mijn leven. Onderdeel zijn van mijn gekleurde gezin heeft mij gevormd tot de mens die ik nu ben en waar ik voor sta.

Sinds 2017 heb ik mijn eigen trainersopleiding Persoonsgericht en Waarderend Trainen . Het begeleiden en opleiden van trainers en professioneel begeleiders geeft mij ongelooflijk veel voldoening! Leren en ontwikkelen blijft altijd in beweging. En dat vind ik zo enorm leuk aan ons werk. Het is mijn missie om bij te dragen aan meer diversiteit en vakmanschap in trainersland.”

Wiepke is docent bij onderstaande opleidingen:

Supervisie

Registratie:
LVSC supervisor, LVSC leersupervisor

Regio:
Utrecht, Noord-Holland

Online:
Ja

logo