wouter de boer

Wouter de Boer

PAO docent en supervisor

Wouter de Boer is neuropsycholoog en GZ-psycholoog. Ruim 15 jaar heeft Wouter ervaring in het werken met mensen met hersenletsel in de acute- en chronische fase. Hij is eigenaar van Positieve neuropsychologie. Inzichten vanuit de neuropsychologie en oplossingsgerichte therapie worden door hem gecombineerd. Wouter geeft inspiratiesessies en workshops. Als mede-auteur van het boek ‘Hoofdstuk Opgelost’ ontwikkelde hij een methodiek in oplossingsgericht werken bij hersenletsel. Momenteel werkt hij als regiebehandelaar bij Vitaalpunt Mentaal Beter en Goedebuur. Hier behandelt hij cliënten met persoonlijkheidsproblematiek, SOLK, angst- en stemmingsklachten. Als docent verzorgt hij bij de RINO het blok cognitieve gedragstherapie bij depressie voor de GZ-opleiding. Daarnaast is hij supervisor voor psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog.

Hij is een bevlogen, enthousiaste docent die in een veilige, positieve leeromgeving ruimte biedt aan deelnemers om zich het oplossingsgericht werken meer eigen te maken.

Registratie:
GZ-psycholoog

Regio:
Flevoland, Utrecht, Noord-Holland

Voor welke professionals:
Wouter geeft supervisie aan professionals die werkzaam zijn in GGZ, gehandicaptenzorg of ouderenzorg. Hij geeft supervisie en begeleide intervisie vanuit een oplossingsgericht kader.

logo