pao-susan

Susan Bertens

Onderwijskundig adviseur en programmamanager

Ik heb ruim 12 jaar in de evenementenbranche gewerkt en dus kan ik wel zeggen dat organiseren en coördineren in mijn bloed zit! De liefde voor het werkveld van trainingen en opleidingen ontstond daarna toen ik als programmacoördinator binnen GITP werkte. Hier heb ik ook PAO Psychologie leren kennen, dat toen nog onderdeel van die organisatie was.

Als programmamanager binnen PAO Psychologie ben ik verantwoordelijk voor een cursus- en opleidingsportefeuille. Die bestaat onder andere uit ‘Volwassenen Zorg’ en ‘Arbeid & Organisatie’.

Daarnaast houd ik me bezig met het bewaken van de didactische kwaliteit van het cursusaanbod door een brug te slaan tussen de content van de inhoudelijke experts en het overbrengen op de deelnemers. De afgelopen jaren groeide bovendien mijn interesse in de ontwikkel- en ontwerpkant van het onderwijs en daarom doe ik nu de masteropleiding Onderwijswetenschappen.

Zo probeer ik een concrete bijdrage te leveren, inhoudelijk en organisatorisch, met als doel een positieve leerervaring en goed leerrendement voor cursisten en organisaties.

Wil jij ook docent worden bij PAO en samen met mij een cursus ontwikkelen? Mail mij dan.

logo