pao-severine

Severine van Grunsven

Programmamanager

Severine is programmamanager en werkt sinds 2019 bij PAO Psychologie. Ze stelt zich graag aan je voor.

“Als programmamanager ben ik verantwoordelijk voor een deel van de PAO cursussen. Mijn portefeuille bestaat uit cursussen gericht op volwassenen- en ouderenzorg, de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel. Mijn doelstelling is om met de cursussen van PAO bij te dragen aan de professionalisering en ontwikkeling van jou en/of jouw organisatie.

Door het samenbrengen van mijn kennis over de inhoud van de cursussen, de wensen, uitdagingen en ervaringen van professionals als jij, de expertises van docenten en die van mijn collega’s zorg ik voor een optimale cursusbeleving. Zo ben ik betrokken vanaf de inhoudelijke ontwikkeling tot en met de afronding en evaluatie van de cursussen.

Wat mij een voldaan gevoel geeft? Wanneer opleidingsbehoeften en leerwensen goed matchen aan de expertise en passie van onze docenten én jij als deelnemer of organisator tevreden bent over de begeleiding door PAO.

Heb jij voor mij een tip of vraag op het gebied van cursussen gericht op volwassenen en ouderen , mensen met een verstandelijke beperking of mensen met een NAH , aarzel niet om contact met me op te nemen. Ik help je graag.”

logo