PAO Lonneke

Lonneke Looije

Onderwijskundig adviseur en programmamanager

Na het afronden van de Academische Pabo (ALPO) heb ik een paar jaar als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. Hier kon ik mijn kennis van Pedagogische Wetenschappen koppelen met de praktische en didactische kant van het lesgeven. Met de wens om door te studeren en mijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen ben ik gestart met mijn master Onderwijswetenschappen.

Ook in mijn werk als als recruiter kreeg ik veel te maken met loopbaan- en professionaliseringsvraagstukken. Hierdoor werd mijn interesse in nascholing, ‘een leven lang leren’ en learning en development gewekt.

De missie en de visie van PAO Psychologie sluit naadloos aan op mijn wens om mijn vaardigheden en expertise als onderwijskundige te ontwikkelen. Een plek waar samen wordt gewerkt met professionals die naast het lesgeven zelf in de praktijk werken. Waar vanuit een onderwijskundige visie iedere dag wordt gekeken naar (digitale) mogelijkheden om het onderwijs nog effectiever te maken. En waar aandacht en energie wordt gegeven aan het formuleren van een uitgebreid en gegrond opleidingsadvies. Hier kom ik, met mijn nieuwsgierige karakter, iedere dag in contact met collega’s, partners en professionals die ook altijd willen blijven leren.”

Wil jij ook docent worden bij PAO en samen met mij een cursus ontwikkelen? Mail mij dan. Heb jij juist interesse in het volgen van een cursus op het gebied van professionele vaardigheden, Cognitieve Gedragstherapie of Schematherapie, ook dan help ik je graag verder.

Lonneke werkt sinds 1 september 2022 bij PAO. Eerst als stagiaire en vanaf 1 maart 2023 in dienst.

logo