Woon jij niet zo centraal in het land en heb je behoefte aan nascholing bij jou in de regio? Heb jij een netwerk van collega’s, samenwerkende zelfstandige praktijken, intervisiegenoten of oud-studiegenoten? Heb je er dan wel eens aan gedacht om samen met PAO Psychologie een ‘open incompany cursus’ te organiseren?

Met een ‘open incompany’ traject werk jij, als ambassadeur, samen met PAO Psychologie. Wij zorgen voor een kwalitatief hoogstaande cursus gegeven door een topdocent. Jij kiest en regelt de locatie én zorgt voor de promotie en werving van deelnemers in jouw netwerk. Het grote voordeel? Je volgt de cursus bij jou in de buurt, op een moment dat het voor jou past én krijgt een ruime korting voor de verantwoordelijkheid die je neemt met betrekking tot de werving.

Voordelen van een ‘open incompany’ cursus

  • Je kiest een cursus die jij wilt volgen. Afhankelijk van de locatie en gewenste periode zijn (bijna) alle PAO-cursussen geschikt voor een ‘open incompany’.
  • Jij kiest de locatie van de cursus. Zo volg je de cursus dicht bij huis, wat veel reistijd- en kosten scheelt.
  • Jij hebt invloed op de periode waarin en de dagen waarop de cursus gegeven wordt.
  • Je krijgt les van inspirerende, ervaren docenten, die werkzaam zijn in de praktijk.
  • Als je beschikt over een (gratis) locatie is de cursusprijs lager. Anders normale prijs. Als ambassadeur krijg je korting voor jouw inspanningen als organisator.

Spelregels & voorwaarden

  • Als ambassadeur en organisator ben je verantwoordelijk voor de werving van deelnemers. We raden je aan om hiervoor in nauw contact te staan met je netwerk: is er behoefte? Wie wil er meedoen?
  • Ook ben je als ambassadeur en organisator verantwoordelijk voor het regelen van een cursuslocatie en eventueel catering tijdens de cursusdagen.
  • PAO zorgt voor een inhoudelijk en didactisch sterke cursus, gegeven door een ervaren docent.
  • PAO Psychologie verzorgt de facturatie van de cursus. Iedere deelnemer krijgt een eigen factuur.

Samenwerking PAO Psychologie

Heb je interesse in een langdurige samenwerking met PAO Psychologie? Als je een eigen praktijk hebt of een werkgever die zich graag ontwikkelingsgericht profileert dan kunnen we een intensievere samenwerking met elkaar opzetten. We werken graag samen met organisaties (veelal buiten de Randstad) die regionaal nascholing willen organiseren voor gedragswetenschappers. Wil je weten wat ervaringen van anderen zijn? Lees dan dit interview van onze samenwerkingspartner Respont in Goes. Of neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op! We kijken dan samen of deze cursusvorm in jouw situatie de beste optie is. Ook kijken we dan naar de cursus(inhoud), de deelnemers en de termijn waarop de ‘open incompany’ cursus georganiseerd kan worden.

logo