Suzanne-Stuurman

Suzanne Stuurman

PAO docent en supervisor

Suzanne is in 2000 afgestudeerd als psycholoog en staat sinds 2014 geregistreerd als GZ-psycholoog. In eerste instantie werkte zij jaren binnen de specialistische GGZ (SGGZ), waarbij zij zich heeft gespecialiseerd in traumabehandelingen. Naast de GZ-opleiding heeft Suzanne zich verder ontwikkeld in de persoonsgerichte experiëntiële psychotherapie en de emotion-focused therapy.

Vanuit deze achtergrond werkt zij sinds 2014 zowel in de basis GGZ als de SGGZ. Daarnaast is zij als docent psychologische vaardigheden werkzaam aan de universiteit. Op dit moment volgt zij de 2-jarige leergang Supervisiekunde voor aanvullende theoretische kennis.

In de afgelopen jaren heeft zij supervisie gegeven aan basispsychologen, GZ-psychologen in opleiding en ervaringsdeskundigen in opleiding. Suzanne geeft graag persoonsgerichte supervisie. Zij gaat hierbij uit van het ontwikkelen en versterken van de eigen kracht, waardoor je als professional steviger in je werk komt te staan.

Registratie:
GZ-psycholoog

Regio:
Zuid-Holland

Voor welke professionals:
Suzanne geeft supervisie aan psychologen (diagnostiek en behandeling) en GZ-psychologen in opleiding (behandeling). Daarnaast geeft zij supervisie aan professionals die werken met mensen (onderwijs, sociale sector en de zorg) en zich als professional willen versterken door te leren van de eigen ervaringen.

logo