Marlous-Loohuis

Marlous Loohuis

PAO docent en supervisor

Marlous Loohuis is gz-psycholoog, orthopedagoog-generalist, cognitief gedragstherapeut & supervisor. Ze heeft gewerkt in de jeugd-GGZ, het (voortgezet) speciaal onderwijs, het (speciaal) basisonderwijs, de gemeente en de jeugdhulp.
Dit heeft ze gedaan in diverse functies en rollen zoals diagnosticus, (regie)behandelaar, werkbegeleider, praktijkopleider en leidinggevende.

Eind 2019 heeft Marlous voor Cedin een praktijk voor jeugdhulp opgezet en sindsdien is ze eindverantwoordelijk voor de zorg aan jeugdigen en hun ouders op het gebied van problemen in de ontwikkeling en opvoeding.
Daarbij wordt structureel gezocht naar de samenwerking binnen de driehoek kind-gezin-school. Daarnaast geeft Marlous supervisie aan gedragswetenschappers, en is ze voorzitter van de Commissie van Advies primair onderwijs.

Vanaf 2000 combineert ze deze functies met het verzorgen van postacademisch onderwijs.

Supervisie

Registratie:
Supervisor NVO, GZ-psycholoog, Supervisor NIP Kinder- en jeugdpsycholoog, Orthopedagoog-generalist, NIP Kinder- en jeugdpsycholoog

Regio:
Friesland

Aanvullende informatie:
Marlous heeft in overleg ruimte voor nieuwe supervisanten. Dit kan Face tot face als zowel de afstand als de corona maatregelingen dit toe laten.

Voor welke professionals:
Marlous geeft supervisie voor postmastertrajecten tot orthopedagoog-generalist, SKJ, GZ-psycholoog en schoolpsycholoog, aan professionals die werken in de GGZ, jeugdhulp of het onderwijs.

logo