Hetty Broeders

Hetty Broeders

PAO docent

In Hetty haar hele carrière staat het lichaam centraal. Ze begon haar professionele loopbaan als docent lichamelijke opvoeding en sportlerares in diverse sporten. Vervolgens werkte ze als psychomotorisch therapeut in de psychiatrie. Hier werkte ze met diverse doelgroepen, zowel poliklinisch als klinisch. In deze periode volgde ze veel cursussen en opleidingen gericht op de lichaamsgerichte werkwijze, waaronder de opleiding voor Cranio Sacraal Therapie en Somato Emotional Release. Daarnaast ontwikkelde ze zich als begeleider, trainer en supervisor van familie- en organisatieopstellingen.

Na 14 jaar in de psychiatrie gewerkt te hebben, startte ze haar eigen praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie waarin ze alle bovenstaande methodieken toepaste.

De laatste tien jaar werkt Hetty als personal, executive en loopbaancoach, team- en managementbegeleider. De lichaamsgerichte methodieken maken nog elke dag deel uit van haar begeleidingstrajecten. Bovendien gaf en geeft ze op diverse plekken, waaronder op de Hanzehogeschool in Groningen, les over systeemdynamiek in organisaties en opstellingen.

Ze heeft op het internationale congres voor opstellingen in Keulen een presentatie gegeven over de combinatie van familieopstellingen en Somato Emotional Release om transgenerationele trauma’s, die in het lijf zijn opgeslagen, te behandelen. Bekijk hier Hetty haar website.

logo