Cursus of opleiding supervisor (VGCt en meer)

Ben jij op zoek naar een supervisor cursus of opleiding? Bekijk dan eens het uitgebreide aanbod cursussen van PAO Psychologie. In onze cursus supervisie geven aan therapeuten in opleiding leer je diverse supervisievaardigheden. In deze supervisor opleiding vergroot je jouw supervisievaardigheden aan de hand van jouw eigen ontwikkelingsplan.

Blended learning bij PAO Psychologie

Bij PAO Psychologie bieden wij een vorm van blended learning aan. Dit houdt in dat onze supervisor cursus of opleiding zowel contacturen als zelfstudie bevat. Aanvullend wordt gebruik gemaakt van e-learning. De postacademische cursussen van PAO Psychologie zijn speciaal voor professionals in de zorg en het onderwijs. Ons onderwijsaanbod wisselt regelmatig, dus houd de cursuspagina goed in de gaten.

Geaccrediteerde cursussen

De cursussen van PAO zijn geaccrediteerd door diverse beroepsverenigingen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een cursus voor supervisor VGCt? Dan ben je bij PAO Psychologie aan het juiste adres. Je kunt je eenvoudig aanmelden voor onze cursussen via de website. Heb je een vraag over een van onze cursussen of wil je een supervisor cursus of opleiding incompany organiseren? Neem contact met ons op via info@pao.nl of bel direct naar 085 – 487 93 10.

logo