Cursus verstandelijke beperking

Ben jij als professional werkzaam met mensen met een verstandelijke beperking? En zoek je een opleiding of cursus op post-hbo of postmaster niveau? Of je nu werkt in het onderwijs, in de begeleiding of de zorg, PAO Psychologie heeft een uitgebreid scholingsaanbod voor professionals die werken met licht verstandelijke beperking (lvb), matige, ernstige of meervoudige beperking (emb).

Uitgebreid aanbod

Wij werken samen met docenten met veel kennis en specifieke vaardigheden én een passie om jouw deskundigheid te vergroten. Vanuit verschillende kennisgebieden en werkvelden leren zij jou hoe je nog beter kunt aansluiten en omgaan met de beperkingen van jouw cliënten op het sociaal-emotionele vlak en in zelfredzaamheid. Ook zijn er cursussen die ingaan hoe je nog beter diverse stoornissen en gedragsproblemen kunt signaleren, diagnosticeren en hierop adequaat kunt reageren en (be)handelen.

Professionele vaardigheden

Voor een brede en blijvende ontwikkeling en professionalisering van jezelf en jouw team/organisatie, bieden we de volgende nascholingen

PAO onderzoekt VB!

Begin 2021 voerde PAO een enquête uit hoe we in dit werkveld nog beter kunnen aansluiten op de behoeftes en wensen. Lees op deze pagina de uitkomsten van dit onderzoek.

Geaccrediteerd cursus bij PAO Psychologie

Al onze scholingen zijn geaccrediteerd en/of erkend als registeropleiding Post-hbo. Bekijk het aanbod en schrijf je eenvoudig in via onze website. Heb je een vraag over onze cursussen, mis je een bepaalde thema of wil je een cursus verstandelijke beperking of EMB incompany organiseren? Neem contact met ons op via info@pao.nl of bel direct naar 085 – 487 93 10.

logo