pao-ilse

Ilse Berghuis

Programmamanager

Ilse is programmamanager en werkt sinds 2018 bij PAO Psychologie. Ze stelt zich graag aan je voor.

“Doordat ik bij meerdere opleiders heb gewerkt, heb ik goed voor ogen ‘wat werkt wel en wat werkt niet’. Voor een jou als deelnemer of organisaties, maar ook voor onszelf: voor mij en mijn collega’s.

De aandacht die ik kan geven aan jou als deelnemer of organisatie vind ik erg fijn. Waarom wil je een opleiding volgen, wat is de juiste opleiding en wat kan PAO Psychologie voor jou betekenen? Deze vragen samen uitpluizen, dat maakt mijn werk erg leuk. Naast de individuele aandacht vind ik het ook erg belangrijk dat de maatschappij baat heeft bij onze cursussen. Doordat de zorg- en onderwijsprofessionals bij ons cursussen en opleidingen volgen, maken we samen deze sectoren elke keer weer een stukje sterker.

Last but not least… teamwork! Erg belangrijk binnen PAO en daarom sta ik altijd klaar om samen met collega’s onze uitdagingen aan te pakken. Hoe kunnen we processen makkelijker maken voor jou als klant? Hoe kunnen we het zo inrichten dat ons werk soepeler verloopt? Waarom doen we de dingen zoals we ze doen? Leuke vragen waar ik graag mee aan de slag ga.

Heb jij voor mij een tip of vraag op het gebied van cursussen gericht op professionele vaardigheden, opleiding A&O psycholoog NIP of de oplossingsgerichte methodiek? Aarzel niet om contact met me op te nemen. Ik help je graag.”

logo