Cursus neuropsychologie

Neuropsychologie is een specialisatie binnen de psychologie die zich richt op de samenhang tussen gedrag en de werking van de hersenen. Kom je in jouw werk met kinderen of volwassenen in aanraking met neuropsychologische problemen of problemen als gevolg van neuropsychologie of niet aangeboren hersenletsel (NAH)?

Wil je (meer) leren over neuropsychologisch onderzoek, het klinisch redeneren en interpreteren, of ben je op zoek naar handvatten hoe je jouw cliënten nog beter kunt begeleiden of behandelen? PAO Psychologie biedt kwalitatieve cursussen gericht op de neuropsychologische diagnostiek en behandeling/begeleiding.

Bekijk of beluister hier de Podcast Neuropsychologie bij hersenletsel door Frank Jonker en Mariska Mantione.

De cursussen

Bij neuropsychologie cursussen van PAO Psychologie vind je altijd een cursus die bij je past. De benadering verschilt per cursus: sommige cursussen worden klassikaal uitgevoerd in groepsverband, andere individueel en enkele cursussen zijn volledig online. Wij bieden op dit moment de volgende cursussen neuropsychologie, gericht op volwassenen of kind en jeugd:

Geaccrediteerde cursus neuropsychologie

Wanneer je op zoek bent naar een geaccrediteerde cursus neuropsychologie, dan kunnen we bij PAO Psychologie de cursus bieden die je zoekt. Voor onze cursussen, trainingen en opleidingen ontvangen wij accreditaties van instanties zoals NIP, NVO, SKJ, VGCt, Registerplein en POH GGZ. Wij maken gebruik van blended learning, wat inhoudt dat wij een uitgebalanceerde mix van klassikaal, online en informeel leren onderwijs bieden. Bij een cursus neuropsychologie van PAO Psychologie word je opgeleid door experts op wetenschappelijk, onderzoeks- en praktisch gebied. Heb je een cursus gevonden die bij je past? Je kunt je dan eenvoudig voor de cursus aanmelden via onze website. Heb je een vraag over onze cursussen of heb je interesse in een incompany cursus neuropsychologie? Neem contact met ons op via info@pao.nl of bel direct naar 085 – 487 93 10.

logo