CELEVT organiseert in samenwerking met PAO het Jubileumcongres Vroeg Trauma

3 maart 2023

CELEVT organiseert op 23 november het 10e Vroeg Trauma Jubileumcongres met het thema Vieren én Veerkracht. Dit is in samenwerking met de PAO Trauma Academie.

Een groot aantal van de GGZ-patiënten is in de kinderjaren aanhoudend en langdurig getraumatiseerd. Deze vroege traumatisering vormt de meest basale en langdurige determinant voor gezondheid en welbevinden.

Steeds meer wetenschappelijk onderzoek bevestigt dat een fasegerichte Multidisciplinaire Integrale Traumabehandeling [MIT] zowel bij kinderen als bij volwassenen een enorm effectieve therapievorm is.

Dankzij het groeiende aantal behandelaren dat zich hierin specialiseert, gaan steeds meer vroeg getraumatiseerde kinderen en volwassenen gezonder door het leven. Wij zijn trots op iedereen die aan dit prachtige resultaat in de behandeling, soms tegen de stroom in, een bijdrage heeft geleverd.

Daarom staat ons 10de en tevens jubileumcongres in het teken van Vieren én Veerkracht met aandacht voor wat werkt en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wetenschap, diagnostiek en behandelinterventies.

Ga naar de congrespagina voor meer info en aanmelding. We zien je daar!

logo