PAO’s Podcast #2 Neuropsychologie bij hersenletsel

PAO Psychologie verzorgt bij- en nascholing voor zorg- en onderwijsprofessionals. Dit doen we vanuit inhoudelijke en didactische expertise. Een deel onze inhoudelijke expertise delen we graag met jullie, buiten de cursussen om. Eerder deden we dit al met verschillende interviews. Vanaf nu doen we dat ook met podcasts.

Deze podcast gaat over Neuropsychologie bij hersenletsel. Frank Jonker en Mariska Mantione zijn allebei klinisch neuropsycholoog. Frank werkt met cliënten met een psychiatrische stoornis en Mariska werkt in het ziekenhuis met mensen met een somatische aandoening en psychische klachten. Samen gaan zij in gesprek over de dilemma’s in het vakgebied van de neuropsychologie en -psychiatrie. Ze vertellen wat hen drijft in dit, vaak nog onontgonnen vakgebied. Ook bespreken ze twee casussen die hen zijn bijgebleven.

Meer weten over de cursus die Frank en Mariska bij PAO geven? Bekijk dan de cursuspagina Neuropsychologische diagnostiek en behandeling bij hersenletsel.

Onze podcasts en de bijbehorende muziek worden geproduceerd door Ruwdesign (www.ruwdesign.nl).

PAO Logo

PAO’s podcast

PAO Psychologie verzorgt bij- en nascholing voor zorg- en onderwijsprofessionals. Dit doen we vanuit inhoudelijke en didactische expertise. Een deel van deze inhoudelijke expertise delen we graag met jullie, via deze podcast. Ga naar het overzicht van alle podcasts.

logo